Homepagina > Je bent wat je eet > Voedingsadditieven > Mineralen > E518 Epsom zout, bitterzout, magnesiumsulfaat > Een bericht plaatsen

Een bericht plaatsen

Als antwoord op:

  • E518 Epsom zout, bitterzout, magnesiumsulfaat

    31 maart 2004, door wim

    Magnesiumsulfaat is een natuurlijk zout, commercieel gemaakt uit zwavelzuur en magnesiumzouten.
    Het is een mineraal dat vooral in voedingssupplementen gebruikt wordt. Het verstevigt ook wel de structuur van ingeblikte groenten. Het wordt daarnaast ook nog gebruikt in bier.
    Bij gebruik in normale doses in voedingswaren zijn er geen gekende bijwerkingen. Op zich werkt het sterk laxerend in wat grotere (...)

Wie ben je?
Aanmelden
Je bericht

Om alinea’s te maken laat je gewoon enkele regels leeg.

webverwijzing

(Als je bericht naar een artikel op het web verwijst of naar een pagina die meer informatie bevat, kun je hier de titel en de URL van deze webverwijzing invoeren.)